top of page
TEST bakgrund 1_edited_edited.png

Företagsparters

En stor del av vårt arbete går ut på att genomföra olika insatser och projekt i samhället. För att kunna göra detta samarbetar vi med olika aktörer och företag som har ett intresse av att bidra till kampen för bättre förutsättningar för kvinnor. Nedan ser ni våra tre nivåer för partnerskap. Vid ett samarbete med oss benämns ni som vår företagspartner och får synlighet på våra sociala medier och hemsidan. Ni är med och stöttar vårt arbete att fortsätta driva insatser och projekt i samhället som förbättrar utsatta kvinnors förutsättningar.

 

Det finns tre olika nivåer av partnerskap och möjligheter att vara med och bidra i kampen med oss:

Logga Partner

Partner

Ni kan bli partner till Her House 2022 genom att donera från 100 000 kr och uppåt. Inom partnerskapet kan ni öronmärka pengarna till Bostadsprojektet och dess drift och utveckling. Ni får ett inramat gåvobevis och kommer att få synlighet på Her House kanaler och hemsida samt bli benämnda som partner till Her House Foundation.
Logga Företagsvän

Företagsvän

Ni kan bli företagsvän genom en donation på mellan 25 000-99 000 kr. Det kan även vara genom en aktivitet, en intern eller extern insamling med mer. Ni får ett digitalt gåvobevis via mejl samt synlighet på Her House kanaler och hemsida som företagsvän till Her House Foundation.
Gåvobevis Her House

Donation

Vid donation på 10 000-25 000 kr skickas digitalt gåvobevis vid förfrågan. 

Du kan själv välja vilken nivå du vill vara med och bidra. Varje bidrag hjälper oss i vår kamp. Bli en  #friendofher!

Utöver detta finns det givetvis andra möjligheter att vara med och bidra. Varje krona och aktivitet hjälper oss att driva arbetet vidare och skapa bättre förutsättningar för kvinnor.
Kontakta oss på veronica@herhouse.se för att veta mer och komma i kontakt med oss.

Våra partners

Sveaviken Bostad
logo-sbp-vs_large_for-light-bg.png
Slättö
Kapitalinvest

Företagsvänner

Kampsportslabbet
Femme Open
NA-KD
bottom of page